6979567318 Άνω Όρια, Λαύριο, Αττική stratosmargetes@gmail.com
hero image
 
 
     
  SM BOAT SERVICE
Μαργέτης Στράτος - Λαύριο, Αττική


Καλώς ήρθατε στην SM Boat Service! Είμαστε μια εξειδικευμένη εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το σκάφος σας, με έδρα το Λαύριο, Αττικής. Η εταιρεία μας, υπό τη διεύθυνση του Μαργέτη Στράτου, έχει ως κύριο στόχο να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής σκαφών, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την άνεσή σας στη θάλασσα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
     
  Η Αποστολή μας
 
     
  Στην SM Boat Service, έχουμε ως κύριο στόχο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών σκαφών. Η δέσμευσή μας για άριστη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό είναι η βάση της λειτουργίας μας. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, ανεξαρτήτως μεγέθους ή πολυπλοκότητας, αντιμετωπίζεται με την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια και την ίδια προσήλωση στην ποιότητα.  
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του σκάφους σας και να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις. Επισκεφθείτε μας στο Λαύριο, Αττικής, ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6979567318
 
     
 
 
 
     
  Στην SM Boat Service, η φροντίδα του σκάφους σας είναι η δική μας αποστολή  
     
 
 
     
 

Η αγάπη μας για τη θάλασσα και τα σκάφη, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της επισκευής θαλάσσιων μηχανών και σκαφών αναψυχής, μας οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της επιχείρησης, με στόχο να καλύψουμε όλες τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής σκαφών.,
 
     
 
 
     
 
Εμπειρία και Εξειδίκευση
Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ναυτιλίας, ο Μαργέτης Στράτος και η ομάδα του διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που χρειάζεστε.
 
     
 
Ποιότητα και Αξιοπιστία
Δεσμευόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και εξοπλισμό